Renovatie
Schilderwerk
Timmerwerk
Keralit
Montage

Referenties


De heer Coret heeft bij ons op de schuur Keralit gevelbekleding aangebracht. Hij was de enige die voor zijn prijsopgave ter plaatsen was komen kijken, waardoor ik zijn prijsopgave betrouwbaar vond. Onze schuur ziet er nu weer prima uit.
- Joop Visser, Ede

- - - - - - - - - - - - - - -

Ik heb de voorgevel van mijn huis en de schuur laten voorzien van keralite door peter en ik wist dat dit geen makelijke opgave zou worden. Peter heeft laten zien dat hij over vakmanschap beheerst.

en het extra werk wat hij erbij doet is klasse. Deze man is een aanrader voor al je klussen waar je zelf niet meer uitkomt en waar afwerking voorop staat.
- R. Hermans, Groesbeek

- - - - - - - - - - - - - - -

Peter Coret heeft Keralit gemonteerd op de zij- en voorgevel van mijn huis. Het ziet er geweldig uit en dat komt vooral door het vakmanschap van Peter. Hij bedenkt voor ieder probleem de beste/mooiste oplossing, ook als dat betekent dat hij er extra tijd en moeite in moet steken. Daarbij is hij ook nog eens gewoon een fijn mens. Ik heb Peter inmiddels al aanbevolen bij mijn vrienden/familie en zou hem zelf meteen weer bellen bij een toekomstige verbouwing of renovatie.
- V.d. Ham, Groesbeek

- - - - - - - - - - - - - - -
 
Denkt mee in oplossingen en niet in problemen. Hij werkt heel netjes en laat geen rotzooi achter. Peter levert prima vakwerk af dat in de puntjes is afgewerrkt. Absoluut een aanrader. Zodra ik weer een klus heb zal ik hem wederom benaderen.
- Paul, Nijmegen

- - - - - - - - - - - - - - -

De heer P.Coret heeft uitstekend werk geleverd en heeft meegedacht bij de uitvoering zodat e.e.a. naar onze zin is uitgevoerd.
- Bianca, Nijmegen

- - - - - - - - - - - - - - -

Peter Coret heeft bij ons kunsstof boeiboorden gemonteerd. Hij werkt snel en zeer netjes. Complimenten! Een aanbeveling voor iedereen die iets met keraliet wil.
- Mirjam, Nijmegen

 

Bekijk voorbeelden van ons werk

meer weten? bel 06-51101308 of mail ons

Kamerlingh Onnestraat 14A - 6603 AZ Wijchen - Tel: 024 641 6084