Renovatie
Schilderwerk
Timmerwerk
Keralit
Montage

Onderhoudsvrije en kleurvaste gevelpanelen van Keralit

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met de Keralit gevel- en dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur- of glansverlies maar stijlvolle gevelelementen en dakranden. Keralit beschermt daarnaast uw gevel ook dakranden en gootafwerkingen jaar in, jaar uit tegen weer en wind.

Keralitpanelen worden onzichtbaar en solide bevestigd in lengtes van maximaal 6 meter, waarbij u kunt kiezen uit authentieke, klassieke kleuren of warme houttinten. Dit geeft een verbluffend mooi resultaat, is kleurvast en weersbestendig! Vraag hiernaast een model op of bel ons via 06-51101308.

Welke kleuren of dessins u ook kiest, het resultaat is altijd even mooi en duurzaam.

Zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden, geven de Keralit panelen geen krimp.

Het materiaal is bovendien ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Zo nu en dan schoonmaken, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie. Door de onzichtbare bevestiging (geen schroeven en gaten) wordt een strakke en gave uitstraling verkregen. De dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires waardoor een hoog niveau van afwerken mogelijk is. En doordat u de panelen ook niet meer hoeft te schilderen, is Keralit met name heel geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. En mocht u de panelen ooit willen vervangen, dan zijn de materialen eenvoudig te recyclen. Duurzamer kan haast niet.

 

Bekijk onze Keralit projecten

meer weten? bel 06-51101308 of mail ons

Kamerlingh Onnestraat 14A - 6603 AZ Wijchen - Tel: 024 641 6084